CV

Cleo begon op jeugdige leeftijd met hoornspelen bij fanfare "St. Cecilia" in Herten. Hij voltooide in 1992 de HACO opleiding in Maastricht en vervolgde zijn studie op het conservatorium bij prof. Penzel uit Keulen. Later volgde hij ook lessen bij hoornist Wil Sanders.

Hij was lid van het Jeugd Orkest Nederland en het Nationaal Jeugdorkest en maakte in 1998 en 1999 tournees met het European Union Youth Orchestra met dirigenten als Vladimir Ashkenazi, Collin Davis en Bernard Haitink.

Tijdens zijn studie remplaceerde hij bij diverse nederlandse orkesten en in 1998 kreeg hij een aanstelling bij het Philharmonisches Orchester Dortmund, en een jaar later bij het Brabants Orkest in Eindhoven.In 2013 is na een samenvoeging van Het Brabants orkest en het Limburgs Symfonie Orkest de Philharmonie zuidnederland ontstaan waar hij nu werkzaam is. Cleo speelt ook natuurhoorn en wagnertuba.

Naast zijn werk in de Philharmonie speelt hij regelmatig in de diverse radio orkesten en bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest.Sinds 2010 is hij regelmatig werkzaam als remplacent in het Koninklijk Concertgebouw Orkest in Amsterdam.Ook is hij remplacent in het orkest van André Rieu.

In 2015 maakt Cleo zijn debuut in het Chamber orchestra of Europe.

Als solist trad hij o.a. in 2007 op met het Concertgebouw Kamerorkest en in 2011 met Het Brabants Orkest. 

Ook is hij lid van koperkwintet southern Brass en het Anemos Arts Ensemble. Verder is hij vaste hoornist bij Guido's Orchestra.


© CSWebdesign 2019  in opdracht van C&W muziek Producties